25 Ocak 2024

aaa
                                                                                                                           Koordinatör Başhekim Yardımcısı

Dr. Öğr. Üyesi Sümeyye ÇAKMAK
1986 yılında Edremit / Balıkesir’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Ankara’da tamamladı. 2013 yılında Medizinische Universitaet Wien’den (Viyana Tıp Üniversitesi) mezun oldu.
2014-2019 yılları arasında İstanbul Haseki Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde Acil Tıp uzmanlık eğitimini aldı. 2019-2023 yılları arasında İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile İstanbul Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde uzman hekim olarak görev yaptı. 2023 yılında Sağlık Bilimleri Üniversitesi Acil Tıp Ana Bilim Dalı’nda Doktor Öğretim Üyesi kadrosuna atandı.
Ocak 2024 tarihi itibarıyla Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Koordinatör Başhekim Yardımcısı olarak atanmıştır.
Evli ve 2 çocuk annesi olup Almanca ve İngilizce bilmektedir.