Bahreyn Kraliyeti Sağlık Hizmetleri Komutanı Tuğgeneral Dr. Şeyh Fahad Al Khalifa ve beraberindeki heyet; Çam ve Sakura Şehir Hastanemizi ziyaret ederek hastanelerimizde incelemelerde bulundular.
26 Nisan 2024

ee

Bahreyn Kraliyet Sağlık Hizmetleri Komutanı Tuğgeneral Dr. Şeyh Fahad Al Khalifa ve beraberindeki Heyete; USHAŞ Genel Müdürü Murat Mercan ve Koordinatör Başhekim Prof. Dr. Necdet Sağlam tarafından bilgilendirme sunumları yapılıp ardından; Hastaneler, Radyoloji Alanlar, MYM Yardım Masası, Laboratuvar, Health Türkiye Ofisi, Görüntüleme Merkezleri, Servis ve Poliklinik vb. alanlar başta olmak üzere özellikli alanlar ziyaret edilip, yürütülen sağlık hizmetleri ve tıbbi teknolojik donanımlar hakkında bilgi aldılar.

• ee
  • ss