Koordinatör Teknik Hizmetler Müdür Yardımcıları

Ceylan KARATAŞ

Müdür Yardımcısı

1988 Yılında Ardahan’ ın Hanak ilçesinde doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Ardahan da, Lise öğrenimini İstanbul Bakırköy 70. Yıl Sağlık Meslek Lisesinde Hemşirelik Bölümünde tamamladı. 2011 Yılında Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. 2015 Yılında İstanbul Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Sağlık Yönetimi alanında Yüksek Lisansını tamamladı. 2019 Yılında İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi İşletme Doktora Programına başlamış olup, öğrenimi devam etmektedir.

Sağlık Bakanlığı’ nın eğitim programları kapsamında bir çok eğitim programına ve İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü’ nün düzenlediği 3. Sağlık Akademisi programına katılmıştır.

2007 - 2015 Yılları arasında İstanbul Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ nde Ortopedi ve Travmatoloji Kliniğinde, 2016 Yılında İstanbul Başakşehir Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Kliniğinde Hemşire olarak görev yaptı. 2016 – 2020 Yılları arasında Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı 6 Gider Tahakkuk, Bütçe ve Ek Ödeme Birimlerinde Birim Sorumlusu olarak görev yapmış olup, 2020 Aralık ayı itibariyle Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesinde İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı olarak görevine başladı. 2021 yılı itibariyle Koordinatör Teknik Hizmetler Müdür Yardımcısı olarak da görevine devam etmektedir.
Yabancı dili İngilizcedir.

12 Eylül 2022