İdari ve Mali İşleri Müdürü

İdari ve Mali İşler  Müdürü
Murat SOYLU

Murat SOYLU; 1996 yılında Ondokuzmayıs Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Radyoloji Bölümünden mezun oldu. 1997 yılında girdiği Selçuk Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi’nden Şehir ve Bölge Plancısı olarak mezun oldu. 2012 yılında Beykent Üniversitesi – Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Yönetimi Ana Bilim Dalında Hastane ve Sağlık Kurumları Yönetimi Yüksek lisansını tamamlamıştır.

Sağlık Bakanlığının eğitim ve sertifikasyon programları kapsamında bir çok eğitim programı sertifikasına sahiptir.

İş hayatına Radyoloji teknikeri olarak başlayan Murat SOYLU sırasıyla; 2011 yılında Esenyurt Devlet Hastanesinde Müdür Yardımcısı, 2012–2015 yılları arasında Çatalca İlyas Çokay Devlet Hastanesi’nde İdari ve Mali İşler Müdürü, 2015-2017 yılları arasında Esenyurt Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü, 2017-2020 yılları arasında S.B.Ü. Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde İdari ve Mali İşler Müdürü olarak görev yaptı.

Nisan 2020 tarihinden itibaren Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nde İdari ve Mali İşler Müdürlüğü görevini yürütmektedir.