12 Ağustos 2024

üü
Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca başkanlığında; Sağlık Koordinasyon Kurulu toplanıp Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi-Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) Değerlendirme Toplantısı, Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Tolga Tolunay, Bakan Yardımcısı Huzeyfe Yılmaz, Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Doç. Dr. Bilal Günaydın, Bilgi Sistemleri Genel Müdürü Şali Yıldırım, Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Prof. Dr. İhsan Ateş, Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Rıza Uçan, Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Doç. Dr. Eray Çınar, Saha Koordinatörü Doç. Dr. Erdal Yılmaz, İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, KHB-Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Halim Özçevik, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Koordinatör Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam, Hastane Başhekimlerimiz, Koordinatör Başhekim Yardımcılarımız, Koordinatör Müdürlerimiz, Klinik Eğitim Sorumlularımız, Klinik İdari Sorumlularımız ve Klinik Asistan Hekim Temsilcilerimizin katılımıyla Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanemizde gerçekleşti.

Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca, "Sağlık Koordinasyon Kurulumuzla bugün Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanemizde toplanarak; başhekimlerimiz, eğitim ve klinik sorumlusu hekimlerimizle Onaylı Randevu Döneminde şu an için ulaşılan sonuçları ve yeni durumu değerlendirdik. İstanbul’daki en büyük hastanemiz olan Çam ve Sakura Şehir Hastanesi örneğinde, Onaylı Randevu uygulamasının daha başlangıç aşamasında bile çok önemli sonuçlar ortaya koyduğu görülüyor." ifade etti.

• üü