Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi 2021-2022 Değerlendirme Toplantısı
12 Ocak 2022

27 Aralık 2021 tarihinde  Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde gerçekleştirilen "2021 Hastane Değerlendirme ve 2022 Hedefleri " konulu faaliyet kapsamında,
Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi 2021 yılı değerlendirmeleri ve sağlık hizmet sunumumuza dair vatandaşlarımızın sağlığını korumak, geliştirmek ve herkesin hakkaniyet içinde kaliteli sağlık hizmetine erişmesini sağlamak üzere 2022 yılı hedeflerimizi istişare ettik.

Sağlık Bakan Yardımcımız Prof. Dr. Sabahattin Aydın başkanlığında; Kamu Hastaneleri Genel Müdürümüz Doç. Dr. Avni Uygar Seyhan, İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Genel Müdür Yardımcımız M.Tayfun Arık, Verimlilik Ve Kalite Uygulamaları Daire Başkanı Suat Çoban, Tedarik Planlama, Stok ve Lojistik Yönetimi Daire Başkanı Uzm. Ecz. İrem Mühürcü, İstatistik, Analiz, Raporlama ve Stratejik Yönetim Daire Başkanı Endam Aksu, Hukuk Danışmanı Av. Müge Güverçin, Koordinatör Başhekimimiz Prof. Dr. Nurettin Yiyit ve Hastane Yöneticilerimiz ve değerli konuklarımızın katılımları ile "Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Değerlendirme Toplantısı" gerçekleşti.

• bskshrcamsakura20211jpeg.png
  • bskshrcamsakura20212jpeg.png