BAŞAKŞEHİR ÇAM VE SAKURA ŞEHİR HASTANESİ REKTUM KANSERLERİNDE SON GELİŞMELERSEMPOZYUMU
27 Mayıs 2021

BAŞAKŞEHİR ÇAM VE SAKURA ŞEHİR
HASTANESİ REKTUM KANSERLERİNDE SON
GELİŞMELERSEMPOZYUMU

Değerli meslektaşlarımız,
Sağlık Bilimleri Üniversitesi Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Genel Cerrahi ve Onkoloji klinikleri olarak, ilkini düzenleyeceğimiz REKTUM KANSERLERİNDE SON
GELİŞMELER SEMPOZYUMU www.ekongresempozyum.com web sitesi üzerinden online olarak 19 Haziran 2021 Cumartesi günü gerçekleştirilecektir. Sağlık çalışanları olarak büyük
özverilerle geçirdiğimiz zorlu Covid-19 pandemi sürecinde, sürekli değişim içerisinde olan tıp bilimine katkı sağlamak ve yenilikleri takip edip paylaşmayı amaçlamaktayız. Rektum Kanseri konusunda her geçen gün başka bir yenilikle karşılaşmakta ve edinmiş olduğumuz birikimleri siz değerli meslektaşlarımız ile paylaşmayı arzu etmekteyiz. Bu sempozyumda, özellikle multidisipliner olarak değerlendirilmesi gerektiğini düşündüğümüz Rektum Kanser konusunu ülkemizde bu konu ile ilgilenen değerli meslektaşlarımızla beraber konuşma ve deneyimlerimizi birlikte tartışma fırsatı bulacağız. Bu bağlamda sempozyumumuza sizi de davet etmekten onur duyarız.
Sevgi ve saygılarımızla,
Sempozyum Düzenleme Kurulu