2021 yılının ilk bebekleri dünyaya 'merhaba' dedi.
12 Nisan 2021

Bakan Koca, yılın ilk bebeğinin doğduğu Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde görüntülü bağlanarak, İsranur bebeğin annesi Nursel Aydemir ve babası Cevdet Aydemir'den beşinci bebekleri olan kızlarının sağlık durumuyla ilgili bilgi aldı ve ailenin yeni yılını kutladı.
Bakan Koca, ailenin beşinci bebeği olan 3 kilo 65 gram ağırlığındaki İsra Nur'un bahtının açık, ailesine, Türkiye'ye ve insanlığa hayırlı bir insan olmasını temenni etti.
Aydemir ailesine pandemi nedeniyle hastaneye gelemediğini aktaran Koca, "Tedbirlere uymak zorunda olduğumuz için sizi ziyaret edemedim." dedi.
Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Başhekimi Doç Dr. Mehmet Emin Kalkan'da, "2021 yılının ülkemize, milletimize ve insanlığa huzur sağlık ve hayırlar getirmesini temenni ediyorum" diyerek bebeğe altın taktı.

• Eqmk_BdXEAMDUIK.jpg
  • Eqmk_d6XEAIlJqB.jpg