Başhekimler Toplantısı Şehir Hastanesinde Gerçekleşti
12 Nisan 2021

İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu başkanlığında; mart ayı Başhekimler Toplantısı, 2020 yılı içerisinde açılacak olan Başakşehir Şehir Hastanesi'nde gerçekleşti.

Toplantı öncesinde; Başkanlar, Başkan Yardımcıları, Başhekimler, Şehir Hastanesi Yapım, İşletme ve Tedarikçi Firma Yöneticilerinin katılımları ile Başakşehir Şehir Hastanesi Sunumu ve Hastane Gezisi yapıldı.

İstanbul’un ilk şehir hastanesi olan Başakşehir Şehir Hastanesi; toplamda 2.682 yatak kapasitesi ve 836 polikliniği ile İstanbul’a modern ve teknolojik sağlık hizmeti sunmaya hazırlanıyor. Başakşehir Şehir Hastanesi, 490 yoğun bakım yatağı, 250 acil yatağı, 89 ameliyathanesi, 30 diyaliz yatağı ile birçok branşta hizmet verecektir. Başakşehir Şehir Hastanesi 2068 izolatörü ile deprem esnasında bile ameliyat yapabilecek bir alt yapıya sahip.

• kapak.png
  • kapak 3.png