23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tedavileri devam eden çocuklarımızla, çocuklarımızla coşkuyla kutlandı.
25 Nisan 2024

aa

Çam ve Sakura Şehir Hastanemizde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı,  tedavileri devam eden çocuklarımızla, çocuklarımızla coşkuyla kutlandı.

Bağımsızlığımızın sembolü Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılışının 104'üncü yıl dönümü ve tüm çocuklarımızın #23Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun! 🎉

Türkiye Büyük Millet Meclisinin 104. Açılış Yıl Dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, tedavileri hastanemizde devam eden ve çalışanlarımızın çocuklarının katılımları ile Çam ve Sakura Şehir Hastanemizde, 23 Nisan Şenliğimiz gerçekleşti.

23 Nisan Çocuk Şenliğinde konuşan Koordinatör Başhekim Prof. Dr. Necdet Sağlam, bu bayramın çok kıymetli olduğunu ve tüm çocukların bayramını kutlayarak, her zaman çocuklarımızın yanında onlara destek olmaya devam edeceğimizi ifade etti.

23 Nisan Şenliğimizde, tedavileri hastanede devam eden çocuklarımız, resim sergisi açıp, 23 Nisan konuşması, oratoryo (Kostüm ve Aksesuarlı) ve şiirler okuyup Öğretmen, Hemşire ve Öğrencilerden oluşan Koromuz, şarkılarla çocuklarımızı eğlendirdi.

• aa