Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Kadın Doğum Günleri
30 Ocak 2024

SADFGHJKLŞŞ
Değerli Meslektaşlarımız,

Cumhuriyetimizin 100’ncü yılında hastanemizin açılışının 3’üncü yılını tamamlamış bulunuyoruz. Kovid pandemisine rağmen, bu süre içinde hastanemiz hizmet ve eğitim açısından tercih edilen bir hastane haline gelmiştir.

Kadın-Doğum hastanemizin eğitim faaliyetleri yanında bu yıl düzenlediğimiz ‘Kadın Doğum Günleri’nin tam bir kongre havasında olması ve çok ilgi görmesi üzerine 1-3 Mart 2024 tarihlerinde kongremizin ikincisini yapmaya karar verdik. Kongremize yönetimimizin desteği tamdır.

Üç gün 2 salonda yapacağımız kongrede ayrıca bir salon da sözlü bildirilere ayrılacaktır. Seçilen bildirilerden değer bulunan bazılarını ana salonda oturumlarda sunma olanağı tanınacaktır. Ayrıca eğer düzenleme kurulu tarafından değer görülen bir araştırma saptanırsa, bu bildiriyi ana salonda ana konuşma olarak sunma olanağı verilecektir.

Kongremizde obstetrik ve jinekolojide görülen tüm acil konular, tüm detaylarıyla tartışılacaktır. Bu konuda nadir görülen bir durumla karşılaşan meslektaşlarımızın deneyimlerinden faydalanmak isteriz. Eğer yeterli başvuru gelirse, bu değerli deneyimler bir panelde sunularak tartışılmasına olanak verme planımız vardır.

Kongreler ancak siz değerli meslektaşlarımızın katılımı ve bildirileri ile başarılı olmaktadır. Gerek bildiri sunumu yaparak gerek katılım sağlayarak bize destek vermiş olacaksınız. Sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağız,

Güncel Duyuru ve Program İçin Kongre Web Sitesi: https://camvesakurakadindogumgunleri.org/