Tiyatro Sanatçısı ve TV Sunucusu Açelya Akkoyun #BuluşKendinle interaktif Söyleşisiyle, Başakşehir Çam ve Sakura Sehir Hastanesi çalışanlarımızla bir araya gelerek motivasyon etkinliği gerçekleşti.
08 Ocak 2024

e
Söyleşi sırasında Açelya Akkoyun, kariyeri, yazarlık süreciyle ve sanatla olan bağı hakkında içten ve samimi açıklamalarda bulundu. Çalışanlarımız, @acelyaakkoyun 'un deneyimlerinden ilham alarak, edebiyat dünyasının ve sanatın derinliklerine bir yolculuk yaptılar.

Çalışanlarımız ve Hastane Yöneticilerimizle bir araya gelen Açelya Akkoyun “Buluş Kendinle” kitabını imzaladı

• e
  • açelya