Uzm. Dr. Mehmed Necmeddin SUTAŞIR

Başhekim Yardımcısı
Kilis 1977 doğumludur. İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesinden 2002 yılında mezun oldu. İlk mecburi hizmetini Van Çatak Devlet Hastanesinde yaptı. Aynı Hastane de başhekim olarak görev yaptı. 2004 yılında Kastamonu Bozkurt Devlet Hastanesi Acil serviste çalıştı. Askerlik hizmetini Kara Harp Okulu ATAT Bölge Birlik Komutanlığında tamamladı. 2006 Yılında Kastamonu İnebolu Devlet hastanesinde acil servis hekimliği ve aynı hastane de Başhekim olarak görev yaptı. 2008 yılında Çanakkale Biga Bakacak Sağlık ocağı tabipliği yaptıktan sonra 2010 yılında Çanakkale Biga İlçe Sağlık Müdürlüğü görevini yürüttü. 2012 yılında Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma hastanesinde Acil Tıp asistanlığının ardından 2016 yılında Acil tıp uzmanı olmuştur. Aynı hastanede mecburi hizmetini tamamladı. Anadolu Üniversitesi Acil durum ve Afet yönetimi bölümünü bitirdi. İlkyardım eğitici eğitmenliği ve iş yeri hekimliği sertifika programlarına katıldı. Temel – İleri yaşam desteği eğitimlerinde görev yaptı. Afet ve Acil tıp, toksikolojik aciller, hastane öncesi acil tıp, geriatrik aciller,  hava da hasta nakli, heliport üzerine çalışmalar yaptı. Acil tıp üzerine birçok yayın ve kitap çevirisinde katkıda bulundu. Evli bir çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir. Başakşehir Çam ve Sakura Şehir hastanesinde Başhekim yardımcısı olarak görev yapmaktadır.