Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcıları

ğıoıooo
                                                                                                           Dr. Nurcan ÇELİK,  PhD

Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı

1982 yılında Göle’de doğdu. 2004 yılında Muğla Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi’nden mezun oldu. 2010 yılında Sağlık Yönetimi Yüksek Lisans Programından mezun oldu. 2023 yılında İstanbul Okan Üniversitesi Hemşirelik Doktora Programını tamamlayarak doktor ünvanı aldı.

2004 yılında meslek hayatına başlamıştır. 2004 yılında İzmir Narlıdere Emekliği Sandığına Bağlı Bakım ve Dinlenme Kurumunda geriatri hemşireliği, 2004-2013 yıllarında Bezmi Âlem Vakıf Gureba Hastanesi Acil Servis Hemşireliği, 2013-2014 İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi Kulak Burun Boğaz Kliniği Hemşireliği, 2014-2017 Dahiliye Klinikleri Bakım Hizmetleri Sorumluluğu, 2017-2018 Nütrisyon Hemşireliği, 2018- 2020 Küçükçekmece İlçe Sağlık Müdürlüğü Yönetim Hizmetleri İzleme Değerlendirme Birimi, 2020-2021 Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesinde Kurucu Bölüm Koordinatörü (Psikiyatri Hastanesi, Fizik Tedavi Hastanesi, Pandemi Klinikleri) olarak bir çok alanda görev aldı.

2021 yılından itibaren Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Kadın Doğum Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı olarak çalışmaktadır.

Temel İyi Klinik Uygulama, İyi Hemşirelik Araştırmaları: Tasarım, Analiz, Yayın GMR, Acil hemşireliği sertifikaları mevcuttur. Kalite TSE , Kalite Yönetim Sistemleri, Doküman Yönetim Sistemi, HIMSS süreçleri ile ilgili eğitim ve görev aldı.

Çok sayıda sempozyum ve kongrede düzenleme kurulu üyesi ve panelist olarak görev aldı. Ulusal ve uluslararası kongrelerde sunulan bildirileri ve posterleri bulunmaktadır. Evli ve bir kız çocuk annesidir.

13 Şubat 2024