Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcıları

Veysel SILTAĞ

Sağlık Bakım Hiz. Müdür Yard.
           1979 yılında Ordu’da doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Ordu’da, Lise öğrenimini Ünye 70. Yıl Cumhuriyet Sağlık Meslek Lisesinde tamamladı. 2016 Yılında Eskişehir Anadolu  Üniversitesi Kamu Yönetimi , 2018 yılında da Eskişehir Anadolu  Üniversitesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği bölümünden 2020 Yılında  Anadolu Üniversitesi Sağlık Yönetimi Bölümün den mezun oldu.
2001-2003 Yılları arasında askerlik hizmetini tamamlamıştır.2004-2008, yılları arasında Ordu ili Korgan Devlet Hastanesinde Sağlık memuru olarak ,2008-2010 yılları arasında Özel Avrasya medi tech Hastanesinde idare amiri olarak görev yapmıştır. 2010  Yılında Sağlık Bakanlığı Haseki Eğitim ve Araştırma  Hastanesi Acil Tıp Kliniğinde, 2014 Yılında Sağlık Bakanlığı Ordu Devlet Hastanesi Koroner Yoğun Bakım ünitesinde .2018 Yılında Sağlık Bakanlığı Başakşehir Devlet Hastanesi Acil servisin de Hemşire olarak görev yapmıştır.2020 Yılında Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Acil Tıp Kliniği Kurucu sorumlu hemşiresi olarak görev yapmıştır. 2021 yılı itibariyle Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Onkoloji Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı olarak göreve başlamış ve devam etmektedir.
Evli ve 3 çocuk babası olup yabancı dili İngilizcedir.

26 Mart 2021