Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcıları

Elvan TEMEL

Sağlık Bakım Hiz. Müdür Yard.

1974 Ordu ilinde doğdu. İlk ve ortaöğrenimini Ordu’da, lise eğitimini Erzurum Sağlık Meslek Lisesinde tamamladı. 1998 yılında Erciyes Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksek Okulu Ebelik Bölümü, 2012 yılında 19 Mayıs Üniversitesi Ebelik lisans eğitimini tamamladı. 2017 yılında Beykent Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi Hastane ve Sağlık Yönetimi yüksek lisansını tamamladı.
1993-1995 Kayseri Çocuk ve Kadın Doğum Hastanesi, 1995-1998 Kayseri İncesu ilçesi Sağlık evi, 1998-2020 Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Nöroloji Kliniklerinde ve Yönetim hizmetlerinde görev yapmıştır. 2020 yılı Aralık ayı itibari ile Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Nöroloji-Ortopedi Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı olarak göreve başlamış ve devam etmektedir.
Evli ve 2 çocuk annesi olup, yabancı dili İngilizcedir.

23 Mart 2021