Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başakşehir Şehir Hastanesi'nin Açılışını Video Konferans Yöntemi ile Gerçekleştirdi
12 Nisan 2021

Başakşehir Şehir Hastanesi'nin açılışı gerçekleşti.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan açılışı video konferans yöntemi ile yaptı.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Başhekim Doç. Dr. Mehmet Emin Kalkan, Kamu Sağlık Yöneticileri ve hastane çalışanlarının katılımıyla açılan Başakşehir Şehir Hastanesi'nin ilk etabı pandemi hastanesi olarak sağlık hizmeti sunacak.

20 Mayısta 2.682 yatağıyla tamamen hizmete girdiğinde Avrupa'nın tek kampüste en fazla yoğun bakım kapasitesine sahip hastanesi olacak ve hastanede en ileri teknoloji kullanılacak.

Açılışın ardından İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, tedavisi süren ilk Covid-19 hastasını ziyaret ederek durumu hakkında bilgi aldı. Memişoğlu'na, Kamu Hastaneleri-3 Başkanı Uz. Dr. Mustafa N. Namlı, Başhekim Doç. Dr. Mehmet Emin Kalkan ve Op. Dr. İdris Kurtuluş eşlik etti.

• cumhurbaskani.png
  • resimgaleri2.png